יכול לקרות לי מזה משהו?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/07/2019 | 10:40 | מאת: אור

שלום רב. אני לא יודע אם השאלה קשורה לפורום, אך במידה וכן אשמח אם תוכל לספק לי מענה על השאלה. אני בצבא ויש לי חבר שריסק כדור של אופטלגין והחליט חהסניף אותו בשביל "הצחוקים". אמרתי לו שזה לא בריא יהוא צחק ואיר כך הוא פשוט לקח את האבקה, נשף אותה עליי והיא עפה לי לכיוון הפנים. רציתי לשאול בבקשה אם יכוח לקרות לי משהו מזה? אחד החברים אמר שהוא חושב שזה מסקטן. האם זה באמת נכון? אני טיפה לחוץ מזה. תודה רבה :)

שלום אור, אתה לא בפורום המתאים. נסה פורום של פרמקולוג/ית קליני או רוקח/ת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות