חיסון נגד שלבקת חוגרת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/06/2019 | 06:38 | מאת: בתיה

שלום בילדותי חליתי באבעבועות רוח. היום אני בת 72. ברצוני לדעת אם החיסון נגד שלבקת חוגרת מומלץ ואם הוא כרוך בסיכונים/ תופעות לוואי חמורות תודה

שלום בתיה, 1. משרד הבריאות ממליץ לאנשים בני 72 (שחלו בילדותם באבעבועות רוח) להתחסן כנגד שלבקת חוגרת. 2. לכל חיסון יש תופעות לוואי אפשריות, והחיסון כנגד שלבקת חוגרת איננו יוצא מהכלל הזה. תוכלי לקרוא עליהם בתדריך החיסונים של משרד הבריאות הגגיש גם באינטרנט. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות