ירידה בנוגדנים לאדמת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/06/2019 | 12:09 | מאת: נועה

שלום רב, אני בתחילתו של היריון שני. למרות שבתור ילדה התחסנתי לאדמת, בתחילת ההיריון הקודם התחסנתי שוב (מנה אחרונה ויחידה) לאדמת בגלל רמת נוגדנים נמוכה יחסית בדם. לאחר החיסון הרמה מעט עלתה אך כעת לאחר שעשיתי בדיקות דם אני רואה שהרמהת נוגדנים מאז ירדה שוב (מצ"ב תמונה עם התוצאות). מה זה אומר? מה ההשלכות? האם אני נחשבת ללא מחוסנת? תודה

שלום נועה, אינני מצליח לפתוח את התמונה שצרפת, אך עקרונית ירידה ברמת הנוגדנים כנגד מחלה מסוימת לאורך הזמן הוא תהליך טבעי. כאשר הרמה יורדת מתחת לסף שנקבע ע"י משרד הבריאות המקומי- החולה נחשב כלא מחוסן / כלא מוגן מפני תחלואה. הרבה בריאות אפי

27/06/2019 | 17:21 | מאת: נועה

תודה על התשובה בכל אופן אלו התוצאות: ינואר 2016 יצא 14.8 אוקטובר 2016 יצא 20.3 יוני 2019 יצא 15.2

שלום נועה, הסבירות שתחלי באדמת במהלך ההריון הנוכחי שלך נראית לי נמוכה. לפני תחילת ההריון הבא את יכולה לשקול להתחסן שוב. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות