איידס ומחלות זיהומיות אחרות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/06/2019 | 13:17 | מאת: עמליה

שלום, עשו לי היום ניקוי שעוות אזניים אצל רופא אף, אוזן, גרון. הרופא לא ניקה את המוט ואת השואב שאיתו השתמש בניקוי השעווה. וירד לי דם.. האם יש סיכויי הדבקות באיידס או מחלה זיהומית אחרת בדרך זו? הרי אם לי ירד דם גם למטופלת הקודמת ירד. ולא עבר.הרבה זמן בין שני הטיפולים. בנוסף המכשירים האלו חלולים וצוברים חיידקים.. ממש בלחץ..

שלום עמליה, אינני מכיר מקרים מוכחים של הדבקה בנגיפי 'איידס' במהלך אירוע/טיפול כמו זה המתואר בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות