חיסון לצהבת B האם נדרש

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/06/2019 | 23:49 | מאת: אבי

שלום ד"ר הלפרין עשיתי בדיקה להפטיטיס B ורמת הנוגדנים שהתקבלה היא 4 . צויין שאני לא מחוסן והערך המינימאלי הוא 10 לפני הרבה שנים עשיתי את כל שלושת החיסונים האם צריך במצב זה לעשות חיסון אקטיבי לחיזוק או כל הסדרה של שלושת החיסונים או שכלל לא תודה

שלום אבי, מומלץ לבצע זריקת חיסון אחת לפחות, ולבדוק את רמת הנוגדנים שוב לאחר כחודש ממועד קבלת הזריקה הזאת. אם הרמה גבוהה- מן הסתם אפשר להסתפק בכך. ואם היא לא- אפשר לקבל זריקות נוספות (כחודש לאחר הזריקה הראשונה וכחמישה חודשים לאחר הזריקה השניה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות