בדיקות דם CMV בהריון שבוע 9

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/06/2019 | 16:24 | מאת: הילה

שלום רב, ביצעתי בדיקת דם לגילוי נוגדני CMV בשבוע 9 להריון ואלו התוצאות: CMV IgG - Positive CMV IgM - Positive CMV IgM(Add.-VIDAS) - CMV IgM NEG CMV AVIDITY - לא ניתן לחשב CMV IgG (Add VIDAS) - CMV IgG POS נקבעה לי בדיקת דם נוספת לעוד כשבועיים, אבל אני מאוד מודאגת. אשמח להסבר קצר להבנת משמעות התוצאות, והאם יש מקום לדאגה. תודה רבה, בברכה, הילה

שלום הילה, שלוב התוצאות שצרפת לשאלתך מעלה חשד סביר שנדבקת לאחרונה ב- CMV. על המשמעות של הדבקה כזאת בתחילת ההריון תוכלי להתייעץ עם מומחי המרכז לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 6243669 - 02 (או 3 בסוף). הרבה בריאות אפי

19/06/2019 | 20:30 | מאת: הילה

תודה אפי. האם היו אמורים להיות לי תסמיני מחלה אם כך? אם כן, אילו תסמיני מחלה נפוצים בדרך כלל בהידבקות שכזו? תודה רבה!

19/06/2019 | 22:27 | מאת: הילה

ומשהו נוסף, מה המשמעות של התוצאה השלילית הזו: CMV IgM(Add.-VIDAS) - CMV IgM NEG אלפי תודות!

שלום הילה, תחלואה חריפה ב- CMV בד"כ מתבטאת בחום ובחולשה שחולפים עצמונית לאחר מספר ימים/שבועות. הרבה בריאות אפי

שלום הילה, התוצאה הזאת מ ו ר י ד ה את הסבירות שנדבקת לאחרונה בנגיף. זאת הסיבה שהומלץ לך לחזור על הבדיקות הללו בעוד מספר שבועות כדי לנסות לצמצם את אי הבהירות ולהגיע למסקנה שמשקפת את מצבך האמיתי. הרבה בריאות אפי

20/06/2019 | 08:51 | מאת: הילה

אלפי תודות על העזרה וההסברים הסבלניים! :)

מנהל פורום מחלות זיהומיות