תוצאות בדיקות דם -CMV והריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/06/2019 | 15:00 | מאת: חן

שלום, בבדיקות דם האחרונות שלי התקבלו התוצאות הבאות: CMV IgG- 88.5 AU/ml CMV IgM (Screen)- NEGATIVE CMV IgM additional assay- NEGATIVE CMV IgG Avidity- 41.5 % האם זה אומר שאין לי מחלה פעילה ואני יכולה להיכנס להריון ללא דאגה או שמומלץ לחכות?

שלום חן, זה אומר שכנראה נדבקת ב- CMV מתישהו במהלך החודשים האחרונים, ושאת שאלתך בדבר המועד המותר/מומלץ להיכנס להריון מומלץ לך להפנות למרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 6243669 - 02 (או 3 בסוף). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות