חיסון חצבת אחרי מחלת שעלת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/06/2019 | 09:37 | מאת: עדי

שלום, בת 43 ולפני כחודש חליתי בשעלת (עפ"י בדיקת דם). כרגע עדיין עם שאריות השיעול.. יש לי השבוע תור לחיסון חצבת (ילידת 75 עם תיעוד של כנראה חיסון אחד בילדות ובדיקת נוגדנים שעשיתי לפני כשבועיים יצאה שלילית). לפי האמור שאלותיי: 1. האם כדאי להתחסן לחצבת? 2. האם עדיף להמתין עד שיעבור לגמרי השיעול כדי להגיע לחיסון במיטבי? (חוששת מתופעות הלוואי.. ) תודה.

שלום עדי, את יכולה להתחסן כנגד חצבת כבר עכשיו, ולחלופין את יכולה גם לחכות קצת. לי אין דעה בנושא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות