וורמוקס לטפילים במעיים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/06/2019 | 23:53 | מאת: נדיה

שלום ד"ר לקחתי וורמוקס נגד טפילים במעיים וזה עזר לי לזמן מסויים.. ועכשיו עדיין יש לי טפילים במעי והרופאה אמרה לי שהטפילים שיש לי פיתחו עמידות לוורמוקס. אין טיפול אחר? ועוד שאלה האם התולעים ניזונות מסוכר?

שלום נדיה, מה השם של הטפילים המדוברים? הרבה בריאות אפי

16/06/2019 | 09:33 | מאת: נדיה

Pinworm (Enterobiasis)

שלום נדיה, 1. הטפילים לא ניזונים מסוכר דווקא, אלא מחומרים שונים שנמצאים בצואה. 2. קיימים גם טיפולים אחרים ל'אנטרוביאזיס', אבל לפני ש'רצים' אליהם מומלץ לבדוק האם לא מדובר בהדבקה חוזרת שלך בטפיל מהסובבים אותך (ולא בעמידות של הטפיל לתרופה הנ"ל). הרבה בריאות אפי

17/06/2019 | 09:36 | מאת: נדיה

כן מדובר בעמידות של הטפיל ואני אשמח אם תגיד לי מה הטיפולים האחרים שקיימים כי אני לא יכולה לישון בגלל הגרד הקיצוני שיש לי בפי הטבעת בעקבות הטפיל

שלום נדיה, שתי תרופות חלופיות למחלה נקראות pyrantel pamoate ו- albendazole. הרבה בריאות אפי

17/06/2019 | 18:16 | מאת: נדיה

תודה רבה

מנהל פורום מחלות זיהומיות