סיכוי להידבקות באיידס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/05/2019 | 23:04 | מאת: קוקוס

שלום, האם נוזל זרע שנשפך על פי הטבעת, ללא חדירה, קיימת האפשרות להידבק באיידס?יש לי גם טחורים. ביום בו הזרע נשפך על פי הטבעת, היה לי דימום קל. תודה

שלום קוקוס, כנראה שהדבקה ב- HIV בדרך זאת (מגע של זרע נגוע בפי הטבעת) היא אפשרית. הרבה בריאות אפי

01/06/2019 | 08:53 | מאת: קוקוס

תודה על התשובה. אם כך, מה עליי לעשות? תודה

שלום קוקוס, אם לא חלפו עדיין 72 שעות ממועד האירוע, ונראה לך שסביר שהפרטנר שלך היה נגוע בנגיפי 'איידס', אתה יכול לפנות לחדר מיון (למשל סורוקה, באר שבע, קפלן, רחובות, הדסה עין-כרם, ירושלים, שיבא, תל השומר, איכילוב, תל אביב, מאיר, כפר סבא, רמב"ם, חיפה, הלל יפה, חדרה) כדי שישקלו שם האם יש צורך במתן טיפול מונע (PEP). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות