שאלה לגבי תסמינים של מחלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/05/2019 | 13:06 | מאת: משה

שלום וברכה ד"ר קיימתי בתקופה האחרונה מס' יחסי מין מוגנים כעת אני מרגיש כאב ראש בחלק האחורי מעל העורף ומכאב לפעמים בצדדי הבטן ובבית השחי ללא חום או פריחה האם מדובר בתסמינים של מחלת מין כלשהי או שאין קשר ? ומה עלי לעשות ?

שלום משה, התסמינים המתוארים בשאלתך אינם ספציפיים, ואין ביכולתי לשייך אותם דווקא לזיהום כלשהו או למחלת מין כלשהי. אם הם ממשיכים להטריד אותך, נסה לשוחח על כך עם רופא/ת המשפחה שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות