חייבת את עצרתך דוקטור אשמח אם תענה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/05/2019 | 15:48 | מאת: שירן

שלום לך לפני כיומיים נחתכתי מסכין של סלט כזה שטפתי שמתי פלסטר היום עדיין יש לי פצע פתוח לא יורד דם אצלי בבית תמיד נופלת דרך הצינור מהחלון הגדול בסלון קקי של עטלפים היום שטפתי את הבית עם מים וחומר ניקוי רצפות השאלה אם דרך כזאת היא אפשרית להדבקות בנגיף כלבת? אם חלילה הקקי של העטלף נגוע בנגיף וזה פגע לי עם המים והכל בפצע? האם הנגיף מצוי בכלל בצרכים? כי הבנתי שהוא מצוי ברוק חיה נגועה מה גם שעטלפים לא נגועים בארץ כלבת אבל דרך כזו אפשרית או לא הגיונית?

שלום שירן, אינני מכיר מקרה מוכח של הדבקה בכלבת במהלך אירוע כמו זה המתואר בשאלתך. הרבה בריאות אפי

27/05/2019 | 16:20 | מאת: שירן

מה הסיכוי לכלבת במקרה כזה?

שלום שירן, אינני מכיר מקרה מוכח של הדבקה בכלבת במהלך אירוע כמו זה המתואר בשאלתך. הרבה בריאות אפי

27/05/2019 | 18:40 | מאת: שירן

זה אומר שזה לא סביר? ניתן להרגע?

שלום שירן, 1. אינני מכיר מקרה מוכח של הדבקה בכלבת במהלך אירוע כמו זה המתואר בשאלתך. 2. את תמיד מוזמנת להתייעץ בנושא גם עם הרופא/ה התורן/ית בלשכת הבריאות המחוזית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות