שאלה על תרופת האמטריביר פרפ

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/05/2019 | 13:05 | מאת: מור

שלום! אני צורך את תרופת הפרפ באופן קבוע כל יום בשעה קבועה. יום אחד נאלצתי לקחת את הכדור שעה אחת מאוחר יותר מהשעה הקבועה. האם כתוצאה מזה היעילות ירדה? האם זה קריטי? אציין שיום זה שבו נלקחה המנה שעה מאוחר יותר הוא 24 שעות לאחר מגע חשוד... אציין כי לא פספסתי אף מנה לא לפני ולא אחרי.... רק האיחור בלקיחה הוא מה שאני מעוניין לדעת האם מסכן אותי/מוריד יעילות בהגנה? תודה רבה!

שלום מור, לקיחת ה'פרפ' שעה אחת מאוחר יותר מהמשעה המקובלת איננה קריטית, ולא סביר שתפגע ביעילות הטיפול המונע. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות