הרפס זוסטר - הדבקה מאדם אחר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/05/2019 | 22:04 | מאת: תמי

שלום, לאחרונה אבי חלה בהרפס זוסטר, נגעתי בשלפוחיות שעל עורו מאחר ולא ידעתי כתוצאה ממה הן ושהן מדבקות. השאלה שלי היא כזאת, באם יש סיכוי שאדבק, מהי תקופת הדגירה של הנגיף, תוך כמה זמן יכולים להופיע התסמינים?

שלום תמי, אם חלית בעבר באבעבועות רוח, או חוסנת בהצלחה כנגד מחלה זו, אז לא סביר שתדבקי בנגיף (שגורם לשתי המחלות- אבעבועות רוח ושלבקת חוגרת/'הרפס זוסטר') כתוצאה מהמגע בפצעים של אביך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות