שאלה על אפשרות של הידבקות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/05/2019 | 16:29 | מאת: ליבי

שלוםד״ר שמבקרים בחדר רופא למטרת בדיקה כללית ומבקש מהחולה לנשום עמוק למטרת בדיקה, האם קיים סיכויי להדבקה כל שהיא במקרה כזה? כוונתי אם באמת קיים סיכוי להחדרת חיידקים כל שהם אם קיימים בזמן נשימה עמוקה היות ומדובר בידר רופא משפחה ותמיד יש מטופלים במקום כזה

שלום ליבי, ב כ ל מקום סגור (כתה בבית ספר, סופרמרקט, חדר בדיקה של רופא, מטוס ועוד) אפשר להידבק במחלות זיהומיות (שנחשבות עוברות מאדם לאדם דרך מערכת הנשימה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות