מפחד על הילדה שלי שאולי היא נדבקה במשהו

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/05/2019 | 22:08 | מאת: אנה

שלום דוקטור לא שאני הומפבית או משהו אבל יש דודו שלי גיי והוא אמר שהוא חולה באיידס והילדה שלי הקטנה משחקת איתו פעם אחת היה לו סוג של פצע מדמם ושהילדה שלי נגע בזה ויכול להיות שהיה לה גם פצע ביד הם יש דרך שהנגיף עבר איכשהו מה הסיכויים הם להיות בלחץ או שאני סתם אמא היסטרית לקחת אותה לבדיקה ולפעמים יש לילדה שלי וירוס של הקאות ושלשולים ובחילות ממש מפחדת

שלום אנה, אני חושש שאינני יכול לכמת את סיכויי ההדבקה של בתך בנגיפי 'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך, אך באופן גס הם נראים לי נמוכים. הרבה בריאות אפי

13/05/2019 | 14:14 | מאת: אנה

אז מה את ממליץ דוקטור לקחת אותה לבדיקה אני כמעט בטוחה שהיה לה פצע פתוח ממש קטן ביד ולדוד שלי היה סוג של פצע מדמם בראש והיא נגעה בפצע כמה שניות ,מה לעשות דוקטור ? מה זה סיכוי הדבקה נמוכים יש אפשרות או שלא קיים סיכוי מדבר בחיים של הבת הקטנה שלי ?

שלום אנה, ההחלטה היא בידייך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות