אחרי כמה ימים נדבקים?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/05/2019 | 18:42 | מאת: לחצונית

היי דוקטור, חבר שלה חולה מיום חמישי בוירוס הקאות ושלשולים , ביום רביעי היינו ביחד כל היום וגם בלילה ואחרי שעה התחיל לו הוירוס , היום יום ראשון ובינתיים לא קרה לי כלום, השאלה שלי היא אחרי כמה ימים נדבקים מהוירוס הזה ? בינתיים עברו שלושה ימים . מפחדת מאוד ומודאגת, האם אני אדבק או שאם לא קרה לי עד עכשיו כלום אז כבר לא יקרה?

שלום לחצונית, ישנם נגיפים (וירוסים) וחיידקים שונים שיכולים לגרום להקאות ולשלשולים, ולכל אחד מהם תקופת דגירה אחרת. יחד עם זאת, אם לא חלית לאחר 4 ימים ממועד החשיפה לנגיף/חיידק כזה, הסיכוי שתחלי בעתיד יורד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות