בליעת נוזל הרבלי שאולי הכיל עובש

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/05/2019 | 13:47 | מאת: יפית

שלום רב, נתתי לביתי בת השלוש נוזל הרבלי (תמצית אכינציה) שאני נותנת לה כשהיא מתחילה לפתח תסמיני התקררות. אני חוששת שהיה עובש בבקבוקון. היו לה סימני התקררות עוד קודם, אבל באותו לילה שנתתי לה את הנוזל, היא התחילה לפתח צפצופים בנשימה והתעוררה עם נוזל דלקתי בעין. למחרת בשתי העיניים וזה כבר כמה ימים שהיא נשמעת מלאה בליחה, משתעלת, מנוזלת ומתעוררת עם עיניים מודלקות אך לא אדומות. מה עליי לעשות כדי לוודא שאין פה בעייה של בליעת עובש, אלא שמדובר אולי בהמשך ההתקררות שהתחילה עוד לפני מתן הנוזל שחשוד כמכיל עובש?

שלום יפית, כדי לנסות להגיע לאבחנה לסיבה של תסמיני הילדה, אפשר לקחת אותה לבדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות