בערה בכף הרגל ופטריהמעל הברך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/05/2019 | 06:25 | מאת: לינדה שמאי

אני בת 72 יש לי פטריה שמאוד כואבת לא יכולה לנעול נעלים סגורותנמקום ניראה כעור דק מאוד הייתי במכון הפטרת ולא היתה אפשרות לגרד את המקום לקחת דגימה.כמו כן אני סובלת מאוד מבערה בכף הרגל איני יודעת אם יש קשר הייתי בבדיקה בבית חולים וזרימת הדם שלי תקינה הייתי אצל כשש רופאי עור וכל אחד נתן לי משחה אחרת אשמח לקבל הפניה כמו כן אני בכללית ויש לי מושלם

שלום לינדה, 1. אינני יודע מה זה "מכון הפטרת", ולא ברור לי מדוע אי אפשר לקחת שם דגימה לתרבית פטריות. בהעדר אבחנה, גם אין לי המלצה לטיפול (במיוחד לאחר שכבר היית אצל 6 רופאי עור שטיפלו בך במשחות שונות). 2. בנוגע לתחושת הבערה ברגל- ממליץ לך לפנות לרופא/ה נוירולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות