BACTEREMIA STAPH AUREUS

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/05/2019 | 15:08 | מאת: RS

שלום ד"ר! לאחר האבחנות: BACTEREMIA STAPH AUREUS OSTIOMYLITIS - ACUTE VERTEBRE L4 L5 CLOSED FRACTURE OF RIBS 5'4 BLOOD TRANSFUSION WITH OUT REPORTED DIAGNOSYS לאחר טיפול של כ 3 שבועות באנטיוביטקה עדיין מאושפז ואין צמיחה של החיידק חום עולה מידי פעם עד 38.1 מתלבטים האם לנתח לצורך ניקוז או להמשיך טיפול אנטיביוטי. גיל 74

שלום RS, אין בידי מספיק מידע כדי להכריע בין שתי האופציות המתוארות בשאלתך. אתם תמיד יכולים להיעזר באחד ה'זיהומולוגים' שעובדים בביה"ח בו מאושפז החולה. הרבה בריאות אפי

08/05/2019 | 17:32 | מאת: RS

זהו העניין שהם הציעו לנו לבקש חוות דעת שנייה אם אנחנו רוצים (ואכן זה מה שאני מנסה לעשות) אני יכול להעלות את כל התיק מעודכן להיום או לחילופין פגישת ייעוץ ! אשמח להמלצה !

שלום RS, נסו להתקשר עם אחד הרופאים המומחים בבי"ח אחר ולהזמין אותו לבדוק את החולה. אני כבר לא עושה ייעוצים כאלו. הרבה בריאות אפי

08/05/2019 | 18:00 | מאת: RS

תודה !

מנהל פורום מחלות זיהומיות