חיידק מרסה וחיות מחמד

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/05/2019 | 17:06 | מאת: נורית

שלום, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה שלי. אבא שלי בן 70 עתיד להשתחרר מבי"ח שיקומי בקרוב, נשא החיידק. בבית החולים אנחנו נוקטים בכל אמצעי הזהירות. בבית אליו הוא עתיד לחזור יש חיות מחמד, כלב ותוכי. האם החיידק מסוכן להם? האם יכולים להידבק ממנו במגע עם ההפרשות שלו? יש לו הרבה רוק וליחה. תודה רבה.

שלום נורית, אין לי מושג אילו מחלות יכול חיידק ה- MRSA לגרום לחיות מחמד, ואני ממליץ לך להפנות את שאלתך בנושא לרופא/ה וטרינר/ית. הרבה בריאות אפי

03/05/2019 | 18:16 | מאת: נורית

תודה על התגובה המהירה. שאלתי את הוטרינר שלי והוא אמר שאפנה למומחים למחלות זיהומיות. תודה, אמשיך לברר.

מנהל פורום מחלות זיהומיות