הידבקות במגע לאחר מסאג'

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/05/2019 | 11:00 | מאת: דוד

שלום, אני נמצא בבירה של מדינה מערבית מתקדמת. רציתי מסאג' ונכסתי למקום עם דירוג גבוה בגוגל. לקראת סיום המסאג', המסז'סטית הציעה לי הצעה בעלת אופי מיני בתוספת תשלום. סירבתי. כשיצאתי הרגשתי מאוד מגעיל, אם זה אופי המקום, האם הם באמת מקפידים להחליף סדין בין לקוח ללקוח? האם אחרי הלקוח הקודם היא הקפידה לשטוף ידיים עם סבון בצורה טובה? חזרתי למלון והתקלחתי היטב עם מים חמים וסבון. השאלה שלי אם יש לי מה לדאוג? האם שטיפה במים חמים וסבון מספיק או כדאי לעשות שטיפה יסודית יותר עם חומר כמו ספטול סקראב? האם יש משהו אחר שאני אמור לדאוג ממנו? תודה רבה

שלום דוד, גם לי אין לי מושג האם במקום שבו ביקרת מקפידים להחליף סדין בין לקוח ללקוח, ו/או האם אחרי הלקוח הקודם הקפידה המסג'יסטית שלך לשטוף ידיים עם סבון בצורה טובה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות