שאלה בקשר לכלבת בבקשה , שאלה בקשר לתגובה שלך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/04/2019 | 09:03 | מאת: יאיר

שכתבתי את השאלה- "אם היום היה לי חשש לחשיפה לכלבת ועשיתי טיפול מונע נגד כלבת לפני 6 חודשים אני אמור להיות מוגן בעיקרון? (בהנחה שאני יעשה היום בדיקה של רמת נוגדנים נגד כלבת והתוצאה תיהיה שיש לי רמת נוגדנים גבוהה). " ורשמת כתגובה- ".סביר שאתה מוגן, לפחות חלקית" , אז מה זה אומר "מוגן חלקית"? תודה לך.

שלום יאיר, זה אומר שאולי יומלץ לך (על ידי הרופא/ה בלשכת הבריאות המחוזית) לקבל רקחלק מהחיסונים נגד כלבת אך לא את כולם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות