יש לי שאלה בקשר לנוגדנים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/04/2019 | 18:34 | מאת: אריאל

ברגע שוירוס של כלבת חודר לתוך גוף של בנאדם שמכיל כמות יחסית גדולה של נוגדנים נגד כלבת , תוך כמה זמן לוקח לגוף עם הנוגדנים להילחם בוירוס מהרגע שהוירוס חודר לתוך הגוף עד שהגוף מסיים להרוג אותו(את הוירוס)? * חשוב לציין שהוירוס חדר לגוף מספר חודשים אחרי שהבנאדם סיים לעשות טיפול מונע נגד כלבת. תודה לך.

שלום אריאל, מרגע שנגיף הכלבת נכנס לגוף נכנסת גם מערכת החיסון של הננשכת/ת לפעולה. בנוגע לסיום התהליך- יש יותר מדי משתנים מכדי שאפשר יהיה לנקוב במועד כלשהו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות