שאלה בקשר לכלבת בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/04/2019 | 08:16 | מאת: יאיר

אם היום היה לי חשש לחשיפה לכלבת ועשיתי טיפול מונע נגד כלבת לפני 6 חודשים אני אמור להיות מוגן בעיקרון? (בהנחה שאני יעשה היום בדיקה של רמת נוגדנים נגד כלבת והתוצאה תיהיה שיש לי רמת נוגדנים גבוהה). תודה לך.

שלום, 1.סביר שאתה מוגן, לפחות חלקית. 2. בלי קשר לכך, יש להתייעץ בנוגע להמשך הטיפול עם הרופא/ה התורן/ית בלשכת הבריאות המחוזית באזור מגוריך. הרבה בריאות אפי הרבה בריאות אפי

20/04/2019 | 17:01 | מאת: יאיר

שכתבת ".סביר שאתה מוגן, לפחות חלקית" , אז מה זה אומר "מוגן חלקית"? תודה לך.

שלום יאיר, 'מוגן חלקית' פירושו שלאחר חשיפה נוספת לנגיף אולי תזדקק לפחות זריקות לעומת אדם שאיננו מוגן בכלל. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות