האם יש סיכוי להדבקות מתינוק

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/04/2019 | 00:05 | מאת: לחצונית

שלום דוקטור, הלכתי לביקור רופא מכיוון שזו הייתה שעה מאוחרת-בכדיי לבדוק את סיבת הכאבי ראש החזקים שיש לי כבר יומיים, נכנסתי לאחות וכיסא ליידי הכניסו תינוק בן שנתיים שיש לו חום 39 מעלות. השאלה שלי האם אני שישבתי ליד התינוק והייתי כיסא לידו והמוצץ שלו כמעט נפל עליי יכולה להידבק ממנו? והאם הכאבי ראש שיש לי ישפיעו על ההדבקות מהילד? חשוב לציין שאחרי 4 דקות יצאתי מהחדר.

שלום לחצונית, הדבקתך מהמוצץ של התינוק שכמעט נפל עלייך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

08/04/2019 | 09:19 | מאת: לחצונית

תודה דוקטור , אבל שאלתי היא - האם יש סיכוי להידבק מהתינוק החולה מכיוון שישבתי ליידו במשך 4 דקות?

שלום לחצונית, זה תלוי במחלתו של התינוק. למשל, אם מדובר בחצבת אז התשובה היא כן. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות