דלקת ראות יעוץ,טיפול

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/04/2019 | 10:56 | מאת: אינה פיינבלוט

שלום רב, בת שלי עברה דלקת ראות במהלך חודש מרץ. שבועיים ראשונים של חודש מרץ. בוצע רנטגן וכן הייתה דלקת ראות. קיבלה אנטיביוטיקה דוקסילין( חום ,שיעול כבד מאוד,הקאות, ליחה מרובה). כרגע,אחרי שסיממה אנטיביוטיקה היינו אצל רופאת משפחה. היא בדקה ואמרה כי ראות נקיות. אבל הילדה משתעלת נורא חזק(לציין ילדה בת 22), זה לא מפסיק, מלא ליחה שגורמת לה להקאות. רופאת משפחה לא רואה לנכון לשלוח אותה לצילום שוב כי לטענתה אין צורך. שלחה אותנו לבדיקות דם (אבל גם זה לעשות רק לאחר שלגמרי תבריא וזה לא קורה). שיעול לא עובד, עכשיו גם אוזניים כואבות. אני מבקשת לדעת מה הבדיקות/הבירורים/צילומים שנהוג/צריך לעשות במקרה כזה. שלא יתפתח למשהו כרוני. תודה רבה

שלום אינה, מקובל במקרים כאלו להיבדק שוב ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות