איידס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/04/2019 | 21:26 | מאת: סיגל

שלום, היום הביאו לביתי רהיטים ארוזים בקרטון. לאחר שהמוביל הלך ונגעתי בקרטון כולו, ראיתי לפתע שיש עליו מזה כתמי דם קטנים, וכן דם מרוח. כנראה שהמוביל נחתך מהאריזה. יש לי מס' חתכים בידיים, ואני דואגת מאוד. לא בטוח שהנגיעות שלי היו דוקא בכתמי הדם. יש סכנה להידבקות מאיידס באירוע כזה ? אני מאוד מאוד דואגת. תודה

שלום סיגל, הסיכוי להדבקה בנגיף ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשב כנמוך ביותר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות