הדבקה של ילדה קטנה בנגיף....

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/04/2019 | 17:12 | מאת: דנה

שלום בתי בת ה-5.5 יצאה היום ליום נקיון עם הגננת וילדי הגן בגינה ציבורית. היא סיפרה לי שהיא מצאה כפית פלסטיק ועליה לכלוך חום. היא הרימה את הכפית וזרקה לשקית הזבל. לאחר מכן חזרה לגן והלכה לשירותים וניגבה וכל זאת ללא שרחצה ידיים!! האם היא יכולה להידבק כך בפפילומה באיבר המין? ואם היא שמה ידיים בפה לאחר שהרימה את הכפית, האם יכולה להידבק בפפילומה בחלל הפה או הגרון? תודה, אמא מודאגת

שלום דנה, הדבקה של בתך בנגיף ה'פאפילומה' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות