הרפס בשפה שלא נרפא כבר חודש

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/04/2019 | 00:21 | מאת: מאיה

היי, לפני ארבעה שבועות נהיה לי ככל הנראה הרפס על השפה (לדעתי זו פעם ראשונה שזה קרה לי) והוא היה ממש מפריע ולא הראה סימני נסיגה אלא רק נהיה יותר בולט וכואב אז פוצצתי אותו... מאז נשארה לי מין סוג של צלקת אדומה על הקו שבין השפה ופנים - איפה שהוא היה... מה אפשר לעשות עם זה כדי להעלים? והכי חשוב-האם יש סיכוי שזה עדיין מדבק? תודה רבה!

שלום מאיה, 1. אין זה סביר שפצע של 'הרפס' שהופיע לפני כחודש הוא עדיין מדבק. 2. אין לי מושג איך מעלימים צלקת שנוצרה בעקבות פצע כמו זה המתואר בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות