אובד עצות. אשמח לכל עזרה.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/04/2019 | 15:43 | מאת: Jonii

לפני כיומיים וחצי קיימתי יחסי מין בתאילנד עם מקומית שככל הנראה לא הכי נקייה. בזמן היחסים הייתי עם קונדום ואז אחרי כמה דקות אולי חצי שעה הוצאתי את האיבר וראיתי שהוא בלי והקונדום היה בתוכה. זה כנראה החליק אבל עדיין אני חושב שהייתה חדירה בלי אני יודע שאם חס וחלילה נדבקים באיזשהי מחלה אפשר להיבדק רק ולראות תוצאות רק לאחר שלושה שבועות. אתמול הלכתי לבית חולים בבנגקוק לאחר בערך 38 שעות ממה שהיה. רופא עור נתן לי טיפול מונע עם שתי סוגי כדורים ביום למשך חודש. אחד ricovir em והשני edurant של 25 mg. מה עלי לעשות והאם להמשיך עוד שבועיים את הטיול? ומה ההגבלות שלי עם כדורים אלה אני ממש לחוץ ולא יודע אם מה שהביאו לי הוא טוב.

שלום Jonii, משך הטיפול המונע המקובל (כנגד HIV) הוא חודש, ולמי שמחליט להתחיל אותו מומלץ גם לסיים אותו. מומלץ לקחת את הטיפול בשעה קבועה בכל יום. הרבה בריאות אפי

01/04/2019 | 21:26 | מאת: Jonii

תודה רבה. מתמיד כמובן כל ערב באותה שעה. רק רציתי לדעת אם הכדורים האלו תואמים את הטיפול

01/04/2019 | 21:27 | מאת: Jonii

ומה הם ההגבלות לשתיית כדורים אלה? תודה

שלום Jonii, 1. שילוב התרופות שנרשם לך הוא מקובל. 2. על הגבלות הקשורות בשילוב הזה ועל תופעות הלוואי האפשריות של התרופות הנ"ל תוכל לקרוא בעלון הצרכן המצורף אליהן. הרבה בריאות אפי

04/04/2019 | 18:44 | מאת: Jonii

תודה רבה. אשמח לדעת בכל זאת אם תוכל לעזור רק לגבי שתיית אלכוהול בכמות ממש קטנה. פשוט הם לא הביאו לי עלון לצרכן והם לא יודעים על מה אני מדבר ואני לא מוצא על התרופות הללו מידע באינטרנט. אשמח לעזרה

שלום Jonnii, סביר שצריכה של אלכוהול בכמות נמוכה איננה פוגעת ביעילות התרופות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות