שלבקת חוגרת מלווה בכאבים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/04/2019 | 12:17 | מאת: מיכאלה

שלום רב, אמי חטפה שלבקת חוגרת, מלווה בכאבי תופת ממש, כבר שבוע שהיא סובלת, שאלתי: האם הזוועה הזו צריכה להימשך זמן רב? ויש אפשרות וסיכון שהיא תדביק את עצמה במקומות אחרים בגוף??? האם אני, שנימצאת איתה כל הזמן, ואף נגעתי בפצעים הפעילים( לפני הידיעה על השלבקת) נימצאת בסיכון להדבקות??? רב תודות- מיכאלה.

שלום מיכאלה, 1. יש טיפולים שנחשבים כיעילים כנגד הכאבים שנגרמים ע"י שלבקת חוגרת, ואני ממליץ לך להפנות את השאלות בנושא לפורום של רופא/ה נוירולוג/ית או למומחה/ית לכאב. 2. כדי לצמצם את סיכויי ההדבקה בנגיף אפשר לכסות את השלפוחיות בגאזה (ולרחוץ את הידיים במים ובסבון לאחר כל מגע ישיר אתן). לאחר התייבשותן המוחלטת החולה כבר לא נחשבת כמדבקת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות