בדיקות דם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/04/2019 | 02:24 | מאת: לירון

שלום ד"ר, בדיקות דם: TOXOPLASMA IgG תוצאה - ‎יש נוגדנים 40 TOXOPLASMA IgM תוצאה - NEGATIVE VARICELLA ZOSTER IgG תוצאה - 2432 mIU/mL הערות לבדיקות: TOXOPLASMA IgG יש נוגדנים 8.81-999 IU/ml ב- 31.7.12 עבר ל- L. XL אין נוגדנים 0-7.19 IU/ml גבולי 7.2-8.8 IU/ml TOXOPLASMA IgM ב- 31.7.12 עבר ל- L. XL VARICELLA ZOSTER IgG שלילי 0-135 גבולי 136-165 חיובי 165< - האם באחת הבדיקות הייתה הדבקה בעבר? ובכלל מה אומרות תוצאות בדיקות אלו? אשמח לתשובתך תודה.

שלום לירון, הבדיקות שצרפת מעידות על כך שכנראה נדבקת בעבר ב'טוקסופלזמה', וחלית בעבר באבעבועות רוח (או חוסנת בהצלחה כנגד מחלה זו). הרבה בריאות אפי

02/04/2019 | 09:21 | מאת: לירון

שלום דר', תודה על תשובתך השבת שהייתה הדבקה ב'טוקסופלזמה'. האם הדבקה זו יכולה להיות ממגע אדם? והאם עלי להתחסן. ? תודה

שלום לירון, 1. הדבקה ב'טוקסו' מתרחשת בד"כ כתוצאה ממגע (ישיר או עקיף) בצואת חתולים. 2. אין עדיין חיסון כנגד טפיל זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות