שאלה בנושא הדבקות בפפילומה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/03/2019 | 11:58 | מאת: יעל

שלום, בתי בת 7 חודשים. היום בחנות תינוקות התקינו לה כסא בטיחות ברכב שלנו. מתקין הכסא נגע ברצועה שמהדקת את החגורה של כסא הבטיחות כדי להדק את הרצועות וכמה שניות אחר כך התינוקת הכניסה את אותה רצועה לפה. האם היא יכולה להידבק בפפילומה כך? בהנחה שהעובד בחנות נגע לפני זה למשל באיבר מינו, אחרי זה ברצועה, ואז בתי הכניסה את הרצועה לפה. אם זה אפשרי, מה לעשות בעניין? תודה רבה מאמא מודאגת

שלום יעל, הדבקה בנגיף ה'פאפילומה' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

27/03/2019 | 17:46 | מאת: יעל

תודה רבה. ועוד שאלה: העובד סידר את רצועות הכסא של התינוקת בזמן שהתינוקת ישבה בתוך הכסא. היה לי קשה לראות מה בדיוק הוא עושה כי הוא הסתיר לי את התינוקת והכסא שלה עם הגב שלו בעודו רוכן לתוך הרכב. האם יש אפשרות להדבקה בפפילומה במידה ובזמן שהעובד סידר את רצועות הכסא של התינוקת, האצבע שלו או חלק מהיד נכנסו לה לפה או שהיא ליקקה את האצבע/חלק אחר מהיד שלו?

ראי את תשובתי הקודמת

מנהל פורום מחלות זיהומיות