חיכוכים איברים והסכנה שבכך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/03/2019 | 22:06 | מאת: ןאלמונית

| 09:53 | מאת: אלמונית שלום.הייתי אתמול עם מישהו שאני מכירה טוב במיטה לא שכבנו אלא התחכחנו ללא בגדים.הוא החזיק את איברו ושיפשף אותו באיבר שלי בדגדגן ולאורך כל האיבר ולא חדר.בנוסף גם ביצענו מין אוראלי.האם אפשר להידבק באיידס ככה?הרבה פעמים התחכחתי ללא קונדום אך סקס קיימתי עם קונדום.מחכה לתשובה קצת בלחץ.תודה רבה.לא ענית לי על זה

שלום אלמונית, 1. הסיכוי להדבקה בנגיפי 'איידס' במהלך חיכוכים בלבד (בלי חדירה ובלי שפיכת זרע) נחשב כזניח. 2. במהלך קיום מין אוראלי (עם חולה/נשא של נגיפי 'איידס') יש סיכוי נמוך - המוערך בכ- 0.02 אחוז- להידבק. הרבה בריאות אפי

25/03/2019 | 08:34 | מאת: אלמונית

גם אם הייתי רטובה וגמרתי מזה אין סכנה?

תשובתי הנ"ל מתייחסת גם לאפשרות שהיית רטובה וגמרת.

29/03/2019 | 21:24 | מאת: אלמונית

אז אני יכןלה להיות רגועה?לגבי המין האוראלי שכמובן לא הייתה שפיכה בפה אלא בחוץ.ורגועה לגבי החיכוכים והנוזלים בחוץ?לחוצהה

שלום אלמונית, הנתונים נמצאים בידך ואת היא זו שצריכה להחליט אם הם מספיק מרגיעים או לא. הרבה בריאות אפי

30/03/2019 | 18:38 | מאת: אלמונית

אני פשוט בחרדה.אבל לפי מה שאתה אומר אין סיבה לחשוש

01/04/2019 | 19:08 | מאת: אלמונית

אז אין לי סיבה לחשןש???

02/04/2019 | 21:04 | מאת: אלמונית

אין לי סיבה לחשוש ממה שכתבתי לך???

שלום אלמונית, הנתונים נמצאים בידך ואת היא זו שצריכה להחליט אם הם מספיק מרגיעים או לא. הרבה בריאות אפי

03/04/2019 | 10:57 | מאת: אלמונית

אתה היית רגוע אם זה היה קורה לך?

כן

04/04/2019 | 00:09 | מאת: אלמונית

תודה רבה 😊

מנהל פורום מחלות זיהומיות