מחלות מין וחיכוך איברים -חרדה רבה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/03/2019 | 09:53 | מאת: אלמונית

שלום.הייתי אתמול עם מישהו שאני מכירה טוב במיטה לא שכבנו אלא התחכחנו ללא בגדים.הוא החזיק את איברו ושיפשף אותו באיבר שלי בדגדגן ולאורך כל האיבר ולא חדר.בנוסף גם ביצענו מין אוראלי.האם אפשר להידבק באיידס ככה?הרבה פעמים התחכחתי ללא קונדום אך סקס קיימתי עם קונדום.מחכה לתשובה קצת בלחץ.תודה רבה .............

24/03/2019 | 12:53 | מאת: אלמונית

שכחתי לציין שהייתי רטובה בעת החיכוך וגמרתי והוא גמר בחוץ באמצעות הצין האוראלי ולא בעת השפשוף

שלום אלמונית, במהלך קיום מין אוראלי (עם חולה/נשא של נגיפי 'איידס') יש סיכוי נמוך - המוערך בכ- 0.02 אחוז- להידבק. הרבה בריאות אפי

24/03/2019 | 20:15 | מאת: אלמונית

ומה לגבי זה?

24/03/2019 | 20:22 | מאת: אלמונית

סיכון של 0.02 לצד המוצץ או הנמצץ?

לצד המוצץ...

24/03/2019 | 21:15 | מאת: אלמונית

אז 0.02 זה כמעט ןלא?

24/03/2019 | 21:16 | מאת: אלמונית

לא ענית לי על השאלה הראשונה על החיכוכים

שלום אלמונית, הסיכוי להדבקה בנגיפי 'איידס' במהלך חיכוכים בלבד (בלי חדירה ובלי שפיכת זרע) נחשב כזניח. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות