פטריה בלשון ובגרון פלוקנוזול לא עוזר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/03/2019 | 14:20 | מאת: מיכל

שלום, יש לי כבר 5 חודשים פטריה בלשון ובגרון שלא עוברת עם כל המשחות והתרחיצים, ולא כל שבועיים פלוקנוזול 150 מ"ג. במשטח לשון לא הצליחו לגלות את הפטריה, אך 4 רופאים אמרו שרואים אצלי פטריה ויש צריבה בגרון ובלשון(התפתחה בעקבות משאפים לאסתמה). במידה ושבועיים עם פלוקנוזול לא עשו שום שינוי מבחינת כמות הלבן בלשון, האם ניתן להסיק מזה אילו פטריות הן לא מה שיש לי? או ששבועיים אולי זה לא מספיק זמן ואצטרך לקבל עוד פלוקנוזול לתקופה יותר ארוכה? תודה מראש

שלום מיכל, כדי לאבחן בוודאות פטרת בגרון יש לקחת דגימה מ"הלבן" שעל הלשון ולשלוח לתרבית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות