שתי בדיקות שונות בשני מקומות שונים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/03/2019 | 20:03 | מאת: חוששת

שלום רב, כשלושה וחצי חודשים לאחר מגע מיני לא מוגן חד פעמי, ניגשתי לוועד למלחמה באיידס ביצעתי בדיקה מהירה וקומבו שתיהן יצאו שליליות. ליתר ביטחון וכיוון שעדיין היו לי חששות עשיתי בדיקה נוספת שלושה שבועות לאחר הבדיקה בוועד במעבדת רוזנבלט גם היא יצאה שלילית. שתי שאלות: א. האם שתי הבדיקות בתקופות הנ"ל אמינות? ב. כיוון שתקופה זו מלווה אותי בהמון חששות, התחלתי לחשוש חלילה שיש סיכוי להידבקות במהלך בדיקת הדם בשתי המקומות, מה דעתך? תודה לך.

שלום חוששת, 1. הבדיקות שעשית נחשבות כאמינות. 2. הדבקתך ב- HIV במהלך ביצוע בדיקות הדם נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות