שאלה בקשר לסכנת הידבקות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/03/2019 | 12:17 | מאת: יונתן

עם ישבתי עם ישבן חשוף על שקית ניילון (ובזמן שישבתי הישבן החשוף שלי נגע בערך 5 דקות בשקית הזאת) ובהנחה ש1.5 שעות לפני זה בעלי חיים חולי כלבת השתינו ( מצטער על הביטוי) על השקית הזאת וליקקו את השקית הזאת אני יכול להידבק בכלבת כתוצאה מהמקרה הזה? ומצטער שרשמתי ישבן חשוף והשתינו , פשוט רציתי להיות יותר ברור. תודה לך.

שלום יונתן, אינני מכיר מקרים של הדבקה בכלבת שאירעו במהלך תרחיש כמו זה המתואר בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות