הדבקה במחלות כלשהן מהספר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/03/2019 | 14:40 | מאת: יואב

היום הייתי אצל הספר והוא פצע לי את העור באזור שבין הראש לגב ואם מסתכלים כרגע ממש רואים חתך ומעליו סוג של אזור שחור כזה ומחוספס, מה הסיכוי שזה משהו שנדבקתי ממנו אצל הספר או שנדבקתי במשהו? במידה והיה דם על מכונת התספורת וכו (איך אני יכול לדעת אם היה או לא? ומה אפשר לעשות בנידון?

שלום יואב, 1. גם אני לא יודע אם היה דם על מכונת התספורת, ואם כן- האם מדובר בדם נגוע בזיהום. ואם כן- במה בדיוק. 2. לכן, אין ביכולתי להעריך את סיכויי ההדבקה שלך במחלות זיהומיות שונות במהלך האירוע המתואר בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות