חשש ושאלה לגבי נוגדנים לאדמת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/03/2019 | 15:07 | מאת: אמא

ד"ר שלום , לפני כ- 4 שנים( לפני כניסה להריון ) נבדקתי האם קיימים נוגדנים לאדמת והיו 31 . כיום בשבוע 33 , לא נבדקתי לפני כן האם קיימים נוגדנים. האם בשבוע כזה יש סיכון? האם הבדיקה שהייתה לפני 4שנים מספיקה ? תודה .

שלום אמא, אני לא מוצא טעם לבצע עתה (בשבוע 33 להריון) את הבדיקה. הרבה בריאות אפי

10/03/2019 | 23:21 | מאת: אמא

ד''ר , אכן מבינה שאין טעם השאלה היא האם יכול להיות שחלילה נדבקתי ואין לי מושג ? ואם אחשף לאדמת בשלב זה עד כמה זה מסוכן ?

שלום אמא, הכל יכול להיות, אך אין זה סביר ש"נדבקת באדמת ואין לך מושג". הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות