חדירה לכמה שניות בספא שבחו"ל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/03/2019 | 08:31 | מאת: אביב

לפני שבוע הייתי בקייב ועשיתי עיסוי אירוטי שזה ללא סקס . המקום נותן רק שירותי עיסוי והרפיה . באיזה שהו שלב הרגשתי שהבחורה מתיישבת עליי ומחדירה את איברי לאיברה .( מיישבת עליו וקמה ) שהסתכלתי ושאלתי היא אמרה שזה היה היד שלה.( פעם אחת היא כמה והתרוממה ) מה סיכוי ההדבקה באיידס אם היה מגע מיני בספא (יכול להיות שאולי רק הרגשתי ככה ולא היה חדירה ) ? אני בעל משפחה וממש מודאג אשמח לתשובה מהירה תודה

שלום אביב, הסיכוי להדבקה בנגיף ה'איידס 'במהלך מגע מיני נרתיקי אינסרטיבי עם חולה/נשאית מוערך בכ- 0.04%. הרבה בריאות אפי

10/03/2019 | 12:54 | מאת: אביב

אפשר בבקשה לדעת מדוע האחוז נמוך ?? הלו יש לה הפרשות נרתיק לא ? מה כמות ההפרשות נרתיק הדרוש להדבקה ??

שלום אביב, לא כתבתי לך שהסיכוי הוא נמוך. כתבתי ש"הסיכוי להדבקה בנגיף ה'איידס' במהלך מגע מיני נרתיקי אינסרטיבי עם חולה/נשאית מוערך בכ- 0.04%". מספר זה מבוסס על הערכה של מומחים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות