בדיקת hsv2 igg שניה ברציפות בהפרש של חודש

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/03/2019 | 15:43 | מאת: אובד עיצות

שלום דוקטור , ביצעתי לפני חודש במסגרת בדיקות תקופתיות בדיקה ל hsv2 igg והתקבלה תוצאה של חיובי חלש . עקב התוצאה ביצעתי בדיקה נוספת כעבור חודש ושוב הגיעה התשובה ... חיובי חלש. האם ניתן להסיק שאני נושא את הנגיף או שבגלל שרמת הנוגדנים נותרה זהה אפשר להתייחס לזה כ false positive ?

שלום אובד עצות, שתי האופציות אפשריות. הרבה בריאות אפי

06/03/2019 | 17:47 | מאת: אובד עצות

אז מה המלצתך לגבי בירור הסטטוס ?

שלום אובד עצות, לו אני הייתי מקבל את התוצאה הזאת (אחרי הפעם הראשונה!) הייתי מתעלם ממנה וחוזר לשגרת חיי. הרבה בריאות אפי

13/03/2019 | 14:18 | מאת: אובד עצות

שלום ד"ר, רציתי ראשית להודות לך על התשובות , אתה עושה כאן עבודת קודש בפורום ומסייע להמון אנשים. אני בהחלט מנסה לשים את זה מאחור ולחזור לחיי . ברצוני לחדד את התשובה הקודמת , האם אני צריך להתנהג כאילו מעולם לא ביצעתי את הבדיקה ולהתייחס לחיובי חלש כתוצאה שאין לה משמעות חיובית או שלילית באבחנה ?

מנהל פורום מחלות זיהומיות