סכנה הדבקות מדם לתוך העין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/03/2019 | 01:54 | מאת: אדם

שלום רב לפני יומיים הייתי בתחנת דלק למתדלק היה חתך כשהוא בא להחזיר לי את האשראי אני חושד ששפך עליי דם מהחתך שלו אל תוך העין שלי אשמח לדעת אם יש סיכוי להדבקה תודה רבה.

שלום אדם, תיאורטית, הדבקה בנגיפים שונים (למשל HIV) במהלך אירוע כמו זה המתואר בשאלתך היא אפשרית. הרבה בריאות אפי

04/03/2019 | 18:54 | מאת: אדם

תודה רבה על המענה אז ישנו סיכוי שנדבקתי ב HIV? למרות שהיה מעורב אוויר ומדובר בטיפות דם בודדות? תודה רבה רבה

שלום אדם, כפי שכבר כתבתי לך- תיאורטית קיים סיכוי כזה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות