רוקחת טענה שלא יכולה לתת טיפול

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/03/2019 | 00:52 | מאת: מיכל

שלום, יש לי רנדידה בלשון, בגרון ובוושט שלא עוברת עם משחות. קיבלתי מרופא פלוקנוזול 150 מ"ג לשבועיים. הרוקחת בסופר פארם אמרה לאמא שלי שזאת כמות לשבועיים שאסור לה לתת.. אחר כך הסתבר שבכלל חסר להם כמה כדורים, אבל היא חפרה לה שאני צריכה לחזור לרופא ולבקש שיתנו לי בבית חולים את הטייפול בעירוי כדי שלא יפגע בכבד. האם יש בכלל אופציה כזאת? ואם כן, האם זה באמת פחות פוגע בכבד? אני אמרתי לאמא שלי שנראה לי שכל מה שהיא אמרה לא נכון. תודה מראש

שלום מיכל, גם לי לא ברור למה בדיוק התכוונה הרוקחת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות