חום 38.2 שבוע לאחר שבוע

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/03/2019 | 20:51 | מאת: תסמינים מוקדמים של HIV

לפני כחודש קיימי יחסי מין ללא אמצעי הגנה. כשבועיים וחצי לאחר מכן היה לי חום במשך היומיים וחצי שהמקסימום היה 38.2 שבוע לאחר מכן היה לי שוב חום למשך קיומיים כשהמקסימום היה 38.2. אציין שמעבר לכך לא הרגשתי כאבי גרון ובלוטות הלימפה לא היו נפוחות כלל. בנוסף בפעמים שבהן היה לי חום חשוב להזכיר שאלו היו ימים מאוד קרים. לכן השאלה היא האם יש סיכוי שמדובר בתסמינים מקדימים ל-HIV או שיש סיכוי שמדובר בהתקררות שבוע לאחר שבוע. אודה להתייחסותך

שלום, יש סיכוי שמדובר בתסמינים מקדימים ל-HIV, ויש סיכוי שמדובר בהתקררות שבוע לאחר שבוע. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות