הדבקות באיידס לאחר מגע אוראלי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/02/2019 | 18:42 | מאת: תום

שלום רב, קיימתי יחסים אורליים עם אדם שטוען שהוא בריא ( לא נשא לטענתו) הוא גמר לי בפה ( מיד ירקתי) בפה נכוותי יום קודם (ממזון) ויש קילוף (פצע) בלוע - האם זה יכול להוות סיכון להדבקה? בנוסף חלק מנוזל הזרע נגע לי בידיים ויש לי שני חתכים קטנים ליד האצבעות ( לא חושב שהזרע נגע בהם אבל היה ליד בוודאות) האם יש סכנת הדבקות ( במידה והוא כן נשא ) ? אודה על תשובתך המהירה

שלום תום, הסיכוי להדבקה ב- HIV במהלך יחסי מין אוראליים נחשב כנמוך. הרבה בריאות אפי

22/02/2019 | 13:22 | מאת: תום

תודה על תשובתך המהירה האם גם בהתחשב בנתונים שהעליתי ?

שלום תום, בגלל הנתונים שהעלית הוא נחשב כנמוך ולא כאפסי. הרבה בריאות אפי

22/02/2019 | 17:24 | מאת: תום

תודה רבה על תשובתך המהירה האם אני צריך ללכת לקבל טיפול מונע לדעתך ?

שלום תום, תצטרך לקבל את ההחלטה בעצמך (אך אם אתה מחליט בחיוב- יש לעשות זאת לא יאוחר מ- 72 שעות לאחר מגע החשוד). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות