קדחת קיו - טיפול בדוקסילין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/02/2019 | 21:25 | מאת: נועה

שלום רב, אמא שלי סובלת מזה זמן רב מחולשה, כובד בראש, עייפות, בחילות, כאבים בחזה ועוד שלל תסמינים שמונעים ממנה לתפקד. היא עשתה בדיקה לקדחת קיו פייבר והתוצאות הן: Qi: igm + igg שלילי Qii : igm שלילי Qii - igg גבולי התשובה: כייל גבולי בigg לקדחת q אקוטית. במקרא מצויין כי גבולי -100 אמי קיבלה דוקסילין לשבועיים. היא מסיימת את הכדורים בעוד כשלושה ימים אך אין שיפור בהרגשה שלה. בנוסף, קיבלה הפנייה למרפאה למחלות זיהומיות אך משום מה במרפאה למחלות זיהומיות באיכילןב לא מסכימים לקבל אותה משום ש״לא מדובר בזיהום״ . רופאי המשפחה במרפאה שלנו לא מכירים את החיידק ולכן לא מספקים לנו תשובות לשאלותינו. אשמח לדעת האם לפי התוצאןת אכן מדובר בחיידק ? האם הגיוני כי לא חל שיפור במצבה ? האם דוקסילין לשבועיים זה הטיפול המקובל ? האם יש להמשיך טיפול במרפאה למחלות זיהומיות ? והאם יש צורך לבדוק את הלב, הריאות והכבד ? בשיטוט באינטרנט ראיתי כי החיידק עלול לפגוע באיברים אלה . אודה לך מאוד על תשובותיך .

שלום נועה, 1. על סמך תוצאות בדיקות המעבדה שצרפת, גם אני לא השתכנעתי שקיים קשר סיבתי בין החיידק שגורם לקדחת קיו לבין התסמינים של אמך. 2. לאור זאת אני ממליץ על המשך ברור לסיבת התסמינים הללו בעזרת רופא/ת המשפחה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות