משחה דרמקמבין קרם וטיפול אנטיביוטי במקביל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/02/2019 | 16:16 | מאת: דנה

שלום רב, רציתי לשאול, האם יש כדור בעל אותם חומרים פעילים שקיימים במשחה דרמקמבין קרם, שעוזרת לטיפול בגרד בפי הטבעת, האם יש משהו פנימי, כדור שניתן לקחת אותו דרך הפה, מה סוג האנטיביוטיקה במשחה שקיים גם בכדור? האם פנצילין הוא דומה לחומר? וכן האם זה שילוב של כדור אנטיביוטי ופלוקנזול לטיפול פנימי? בתודה מראש, גם אם לא ניתן לקחת בטיפול פנימי האם יש חומרים דומים לחומרים במשחה בצורת כדור? מכיוון שהמשחה עזרה לי לגרד בפי הטבעת אך בתחושה שלי מקור הגרד הוא פנימי, ואם החומרים עוזרים האם יש אפשרות לקחת משהו פנימי שיעזור למגר את מקור הבעיה שחוזרת מדי פעם.

שלום דנה, אינני מכיר גלולה / כדור שמכיל את מרכיבי המשחה 'דרמאקומבין'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות