מהו מינון הפללוקנוזול המומלץ?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/02/2019 | 13:02 | מאת: מיכל

שלום, יש לי פטריה בגרון, בלשון ובוושט שלא חולפת 3 חודשים , ופטריה וגינלית שכל הזמן חוזרת ת8 שנים.עם כל המשחות והתרחיצים. רופא אסתמה (זה בגלל המשאפים) אמר שירשום לי פלוקנוזול כשאחזור אליו עוד שבועיים, אבל הוא לא ידע בדיוק איזה מינון לתת והתחיל להסתבך עם זה ולבדוק במחשב. איזה מינון לרוב נותנים במצב כזה ולכמה זמן? תודה מראש

שלום מיכל, אני מציע שרופא האסטמה שלך יתייעץ על כך ישירות עם הרופא/ה הזיהומולוג/ית של קופת החולים אליה אתם משתייכים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות